Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
- när jag inte vill käna mig ensam efteråt -


Hålla kvar





när du ska komma

vänder min tröja
avig

när du gått

tar stilla

försiktigt

av
den

vänder
din beröring
inåt

klär mig
åter



än närmare
dina kramar

ditt minne
mot min hud

omfamnande mig




Fri vers av Tina Q
Läst 410 gånger och applåderad av 3 personer
Publicerad 2007-05-28 17:41



Bookmark and Share


  Carol Baylis
Det har jag inte tänkt på, en kudde funkar också. Fullt med längtanskärlek i denna dikt, härlig närakänsla.
2007-05-28

  KLANG
Vacker denna blir bokmärke
2007-05-28
  > Nästa text
< Föregående

Tina Q
Tina Q