Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

längtar

vet att vi snart ska ses

vet att det är dig

jag vill ha.

 

Drömmer

längtar

nervös

extremt glad

och allt på en

och samma gång.

 

Snart är allt bekräftat

snart ska jag få se dig

känna dig

och hela jag skiner upp

vid tanken

ser fram emot

att äntligen

få kyssa dig

och hålla dig intill mig

så jag vet

du är ingen dröm. 




Fri vers av Anna Nickolausson
Läst 219 gånger
Publicerad 2007-05-28 20:46



Bookmark and Share


  Ronny Berk
ett längtans tankespår i en vacker klädnads ordbruk... så fint
2007-05-28
  > Nästa text
< Föregående

Anna Nickolausson
Anna Nickolausson