Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
skrev denna nyss


Allt ändrades på en dag

Man känner livet

sakta går ur

andetagen fylls av fruktan.

 

Vill bara sova

glömma allt

för ett ögonblick.

 

Men plötsligt

vaknar jag

livet är fyllt av ljus

fått hoppet tillbaks

glädje fyller själens inersta vrå

och allt jag tänker är hur. 




Fri vers av Anna Nickolausson
Läst 200 gånger och applåderad av 1 personer
Publicerad 2007-05-28 20:59



Bookmark and Share


  Nikolai Jungsin VIP
Aldrig fel att känna uppvaknandet inom sig

Fint skildrat
2007-05-28

  Ronny Berk
en förtröstens- och glädjefyllnadens text... språkbrukat från livs våndor till själs glädjen
2007-05-28
  > Nästa text
< Föregående

Anna Nickolausson
Anna Nickolausson