Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Om

Om jag springer, skulle du efter mig då?
Om jag ropar, skulle du höra mig då?
Om jag skrattar, skulle skratta med mig då?
Om jag gråter, skulle du trösta mej då?
Om jag fryser skulle du värma mig då?
Om jag går vilse, skulle du hitta mig då?
Om jag vinner, skulle hylla mig då?
Om jag förlorar, skulle du peppa mig då?
Om jag åker, skulle du sakna mig då?
Om jag sträcker ut mina armar, skulle du krama mig då?
Om jag putar med mina läppar, skulle du pussa mig då?
Om jag säger att jag vill ha dig, skulle du vilja ha mig då? :)




Övriga genrer av vinternatten
Läst 204 gånger
Publicerad 2007-05-28 21:46



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

vinternatten
vinternatten