Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
bara kladd


ord

Ord kan värma

stärka själen

lindra sorgen

och ge mening åt det hela.

 

Ord säger dig mycket

men kan även skada mycket 

behöver inte vara långa

för att påverka

behöver inte vara korta 

 för att göra stor verkan

de hjälper dig i vardagen och i livet.




Fri vers av Anna Nickolausson
Läst 260 gånger och applåderad av 1 personer
Publicerad 2007-05-29 00:19



Bookmark and Share


  Ronny Berk
ord gör skillnad och skall värderas därefter
2007-05-29

  Nikolai Jungsin VIP
De är en ständig gåta
För de kan få oss att både le och gråta

vackert
2007-05-29
  > Nästa text
< Föregående

Anna Nickolausson
Anna Nickolausson