Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Fått gnistan tillbaks

Allt har varit

en mardröm

hoppet hade nästan dött ut.

 

Men då fann jag dig

du gav mig svaren

jag behövde höra

du gav mig kraften

genom att lyssna.

 

Nu kan jag le

skratta

känna glädje med livet

igen

och du hjälpte mig

genom att finnas där

att få gnistan

tillbaks. 




Fri vers av Anna Nickolausson
Läst 396 gånger och applåderad av 5 personer
Publicerad 2007-05-29 00:38



Bookmark and Share


  glittertindra
låt det gnistra och glimma... tillåt aldrig någon släcka den för dig igen...
2007-08-26

    Erika H
Härligt att finnas för andra, att hitta någon som vill finnas.

Känslosam text som berör mycket.

Fint skrivet.
2007-08-13

    snöö
Tänk vad mycket det kan göra att hitta den som kan lyssna, och som kan förstå. Bra formulerat.
2007-08-06

  Ronny Berk
när livs glädjen finner orden viker misströstan; tillströmmar kraftens gnistverkan... fint beskrivet... ja...
2007-05-29
  > Nästa text
< Föregående

Anna Nickolausson
Anna Nickolausson