Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
Hade ännu en hemskt tråkig franska lektion. Men idag gjorde jag något av den.. OBS översättningen är inte korekt pga att det ska även stå en sak lodrätt ;)


Pour je t\'amie!

Ma vie est fantastique
Amore est dans mon coeur
Tu es tout j\'ai rêvé
Tu es mervilleux
Et je t\'amie!

Mitt liv är fantastiskt
Amour finns i mitt hjärta
Tänker på dig som är min dröm
Tycker du är underbar
Et jag älskar dig!




Fri vers av Jul_iia
Läst 475 gånger och applåderad av 1 personer
Publicerad 2007-05-29 15:45



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Jul_iia
Jul_iia