Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
hej kanske.


Jag tror gud pratade till mig igår

 

om hur dina sammetsröda läppar
etsade sig fast på mitt hjärtas puls
du grät över hur de bortspolade minnena fräter på ögonfransarna
då pulsen inte längre vill ge sig tillkänna

 

Och egentligen så tror jag att det var du
men vem är jag att döma då du
med dina ljusbrända stränder kanske är en gud i sig
och jag är bara en utömd själ som väntar på sin undergång

 

Jag somnade med ditt lillfinger i min handflata
det är dessa små stunder
jag skulle kunna leva och andas för
då känslan är så
tillfredsställande att det blir till en drog

 

Jag tror gud pratade till mig igår




Övriga genrer av Oprofessionell
Läst 797 gånger och applåderad av 5 personer
Publicerad 2007-05-29 21:03



Bookmark and Share


  Elisa-Linn
Mm, jag tror också gud har pratat med dej och kanske är det också han som en gång gav dej förmågan att skriva ord som smeker eller skär. Vackert så det gör ont
2007-07-30

  Cizzi
jag tycker inte du har rätt namn, oprofessionell kunde nån annan heta, du e grym!
2007-07-23

    crapcat
vackert!
2007-06-09

  sachie
mmums....varje ordk änns personligt.

härligt.
2007-06-08

  Micael Axelsson
Det är mjukt personligt, med ett språk som varsamt lindar in en att följa med in i känslo-bilderna som målas upp... och det andas av en andemening utifrån personlig reflektering
2007-06-07

    Fantasioffer
lika bra som alltid, så fruktansvärt bra. Vad ska man säga? Du har orden och kraften och du gör de om och om igen
2007-06-02
  > Nästa text
< Föregående

Oprofessionell