Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Inte samma väg





vi kan inte gå samma väg du och jag
du har sårat mig så



du går din väg och jag går min
det måste du väl ändå förstå



vi kommer alltid vara förbundna
tillsammans med ändå isär



vi kommer kanske alltid älska varandra
men inte leva tillsammans här




Fri vers av Patrik Andersson
Läst 300 gånger
Publicerad 2007-05-29 21:25



Bookmark and Share


    sunnanvind
Smärtsam insikt...fint diktat!
2007-05-29
  > Nästa text
< Föregående

Patrik Andersson
Patrik Andersson