Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

där ute nånstans

Den där känslan



den finns där ute nånstans.

Jag kan känna den
Jag kan höra den
Den vibrerar i hela luften
mitt hjärta slår
men jag kan egentligen inte nå den
kan inte hitta den
bara veta att den finns där

Är det minnen av den som får mig att reagera
eller finns den kvar
kanske
Jag letar och letar


kanske är det för att jag gör det som det är svårt
kanske för att jag vill så




Övriga genrer av Vilsen Annette-hittar vägen
Läst 222 gånger
Publicerad 2007-05-29 22:02



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Vilsen Annette-hittar vägen
Vilsen Annette-hittar vägen