Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Bara en gång.

Jag längtar..
Jag saknar..
Jag önskar..

Önskar du va här.
Längtar tills du e här.
Saknar att du inte ligger brevid mig.

Det gör så ont..
Att de tåras i ögonen..
Känns i hela min kropp..
.. När du inte e här.

Vill ha dig
Vill älska dig
Få hålla dig.
Bara en gång <3




Fri vers av Ällz
Läst 224 gånger
Publicerad 2007-05-29 22:55



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Ällz
Ällz