Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

En längtan


en längtan kan vara förgörande
om man inte inser
att den är en själens önskan
som bör uppfyllas




Fri vers av Patrik Andersson
Läst 444 gånger och applåderad av 1 personer
Publicerad 2007-05-30 12:21



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Patrik Andersson
Patrik Andersson