Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
Denna dikt kom bara. Den bara ploppade upp i huvudet på mej ord efter ord. :D


Hur?

Hur ska man förklara vad kärlek är?
Hur ska man få ut ord om kärlek?
Hur ska man få ut sin kärlek till den man älskar?
Hur ska man göra så man inte bråkar så mycket?
Hur ska jag kunna berätta att jag älskar dig med hela mitt hjärta?
Älskar en kille med hela mitt hjärta!




Fri vers av Sandy_16
Läst 281 gånger
Publicerad 2005-03-14 18:10



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Sandy_16
Sandy_16