Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Frid

Ur smärtkokongen träder hoppet fram
trots att tiden inte läker sår
Jag längtar mig upp till bergen där ditt ansikte träder fram
Ingen har fått mig att vandra som du..
Ingen har fått mig att älska som du..
Ingen har fått min längtan som du
Efter din beröring blev pundar kvarten en rosengård
liv flödade över där förut kaos och sorg rådde
Någon sa att kaos är granne med Gud-och jag förstod med hela hjärtat!




Fri vers av palle
Läst 221 gånger
Publicerad 2007-05-30 20:31



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

palle
palle