Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Inte stanna

Märklig?
Mäktig!
känslan i mig

Stark
som trollband
tiden
om mig

Naken
sanning
kommer
till mig

Full av vilja
ser jag sanning
Rädslan sätter
tydligt stopp

Upp och ner
i viljans banor
åker känslorna
sitt lopp

Stanna inte!
Kan bli gripbar
Fortsätt fara
i vild galopp......




Fri vers av Almastina
Läst 292 gånger och applåderad av 1 personer
Publicerad 2007-05-30 22:26



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Almastina
Almastina