Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Låt lek och kär bli ett igen

Allt jag trott om kär
allt jag trott den leken är
ställs nu bortom rimlighet
när möjligheten ges

Mitt kär förklätt
av krav och band
mitt kär förtäckt
av blickar

Ett kär där lek
får sväva fritt
ett kär där lek
kan vila

är något som jag aldrig mött
är något jag vill leva

Kom håll om och lek en stund
låt tiden snurra sakta
Låt lek och kär bli ett igen
Låt hemligheten vakna




Fri vers av Almastina
Läst 422 gånger och applåderad av 2 personer
Publicerad 2007-05-31 23:29



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Almastina
Almastina