Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Höstens återkommande ångest

Trött på inget, trött på allt
Jag har ångest i mina vener, daterat som ett skämt
Det är vinter och jag vill härifrån
men vem förstår en sådan sliten kommentar?

Bort från snö och slask
bort från alla måsten
bort från skola bort från ångest..
jag vill fly mina känslor
jag vill skriva allt

men inga ord kan förklara hur jag mår...




Fri vers av viddywell
Läst 287 gånger
Publicerad 2007-05-30 22:40



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

viddywell
viddywell