Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Förtryckt kärlek

Från din tron
Blickar du ner på mig
Du frågar
”Är du nöjd med dig själv?”
Jag försöker svara
Men min mun vägrar tala
Min kropp vrider sig
Jag står som på nålar

Du säger
”Du är en dålig människa”
Jag gråter
Kippar efter andan

”Jag hatar dig”

Lägger mig ner
smärtan börjar ta över
jag försöker säga något
men förblir tyst

Jag kan inte yttra mig
Är alltför rädd för dig
Och för din makt

Du hånler åt mig
Från din tron




Fri vers av viddywell
Läst 409 gånger och applåderad av 1 personer
Publicerad 2007-05-31 19:38



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

viddywell
viddywell