Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Ibland HATAR jag dig

Ibland HATAR jag dig
Ibland gör du mig så irriterad att jag inte vet vart jag ska ta vägen
Ibland vill jag slå och sparka dig så du bryter alla dina ben
Ibland undrar jag om du använder din hjärna överhuvudtaget
Som du dessutom har mage att påpeka att den är stor och vis
Ibland tror du att du vet allting bäst
Det gör du inte
Du gör inte det
Det gör du inte

Ibland blir jag så arg på dig att jag börjar gråta
Stora fula värdelösa tårar
Tårar jag slösar för din skull
För din jävla skull
Du gör så att jag slösar på min röst när jag skriker ut min frustration på dig
Ja, ibland skriker jag så högt jag kan för att jag hatar dig
Min mage kan vända sig ut och in på grund av dig
Du kan få den ljusaste dagen att bli svartare än hat
Ibland förstår du ingenting
Ingenting alls

Ibland förstår jag inte ett dyft av vad du säger
Jag tror inte du gör det själv heller
Dina ord flyger ur din mun som gift hos en orm
Du kan vara en jävla orm ibland
Som bara slingrar sig iväg så fort du gjort något fel
Nej förlåt jag glömde
Du kan ju aldrig göra fel!
Du tror att du är perfekt, helt perfekt
Och vet du vad det värsta är?

Att det är just det du är…




Fri vers av viddywell
Läst 383 gånger och applåderad av 2 personer
Publicerad 2007-07-11 01:25



Bookmark and Share


    DeePee
Ja jäklar vilken underbar fullträff!!
Ehh det där va precis mitt förra förhållande du just beskrev... förutom att han inte alls var perfekt, inte någonstans..
2007-07-17

  Glahns
Jävlar vilken utrensning! Känner din vrede, ditt hat, och ler!
2007-07-12
  > Nästa text
< Föregående

viddywell
viddywell