Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Blicken

I min ögonvrå
kan jag se
din blick

Ett ögonkast mot mig
Från dig

Betydelsen är större än du någonsin kan ana




Fri vers av viddywell
Läst 409 gånger
Publicerad 2007-05-31 18:51



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

viddywell
viddywell