Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Cigarettens frälsning

Tänder en cigarett
Djupt bloss

Tänker
Tänker på mig
Vad vill jag egentligen?
Vad vill jag göra med mitt liv?

Vill jag göra det jag gör?

Inget svar
Troligtvis inte

Trygghet
Denna jävla trygghet
Varför måste man känna trygghet?
Kan man inte leva ovisst?

Inget svar
Antagligen inte då

Jag måste åtminstone sluta röka
Börja träna, ät nyttigt
Rör på dig människa
Vill jag inte ta hand om mig själv?

Inget svar
Förmodligen inte

Jag blir nog kvar här
Stockholm ser vackert ut inatt

Sista nikotinet är insuget
Bara ett tomt fult filter kvar

Dags att tända en ny
Och känna den vackra röken svärta mina lungor. . .




Fri vers av viddywell
Läst 348 gånger och applåderad av 1 personer
Publicerad 2007-09-24 02:05



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

viddywell
viddywell