Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Stanna här

Kärlek vad händer
Förändrad du är
Din starka färg blir svagare
för varje andetag
jag hör dig inte längre
Vilken värld har nu välkomnat dig?

Lyste inte vår sol starkt nog för dig?
Svara
Förändrad du är
Ljudlös

Du försvinner
tynar bort från denna värld
In i en ny

Kom tillbaks kärlek
Kom tillbaks till mig
Vår sol har inte slocknat

Inte än..




Fri vers av viddywell
Läst 491 gånger och applåderad av 2 personer
Publicerad 2007-05-31 18:12



Bookmark and Share


  Glahns
Förstår precis vad du menar! Fint
2007-06-01
  > Nästa text
< Föregående

viddywell
viddywell