Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Kärlekslängtan


Ömhet utan sex?
Nej
Sex utan ömhet

Mitt liv i en spegel

Män på rad

Utan ord

Med blickar dras vi till varandra
i hemligt samförstånd

Förenas vi

I rädslan att inte synas
håller vi fast i varndras

Kärlekslängtan

Tomma ord
utnött handlig
mekanisk dans utan plats

Tomhet fylls
av förakt
inför förening

Ger beskhet
bitterljuv smak

Söker ömhet
ser det glimma
mellan andra
långt där borta

Känner längtar
känner saknad

Ger upp och vänder om

Snubblar till
och ser det glimma
Springer nära
men sprang förbi

In i elden
missa gnistan
svedd och bränd
mitt inuti




Fri vers av Almastina
Läst 214 gånger och applåderad av 1 personer
Publicerad 2007-05-30 23:00



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Almastina
Almastina