Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

En liten stund


En liten stund
blir allting tyst
En liten stund
dör ljuden
En liten stund

Det som fanns kvar
ett litet knytt
Det som fanns kvar
förbjuden
Det som fanns kvar

Nu spirar nytt
hos litet knytt
Nu spirar nytt
och jag är bjuden
Nu spirar nytt

Att sjunga med
i livets sång
Att sjunga med
mitt knytt
Att sjunga med

Det blir en dans
i känslans land
Det blir en dans
i stunden
Det blir en dans

En symfoni
som spelar upp
En symfoni
av varande
En symfoni

Vi virvlar kring
mitt knytt och jag
Vi virvlar kring
i alltet
Vi virvlar kring

I stum musik
vi fann varann
I stum musik
vi vandrar fram
I stum musik

mitt knytt och jag.





Fri vers av Almastina
Läst 210 gånger och applåderad av 1 personer
Publicerad 2007-05-30 23:15



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Almastina
Almastina