Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Våga finnas

Sex

förakt

tomhet

spelet fyller sin roll


Bekräfta mig som ingen

bortvald

utanför

noll


Inte värd att älska
inte värd att se

Längtan fylls av tomhet
att inte vara med

Alla andra älskar nån
andra de får finnas

Tvåsamhet blir bortvaldhet
så länge jag kan minnas

Mitt liv känns platt
och fyllt av mig

Kom in och lek
jag bjuder dig


Skratta

Leva

Finnas

Synas

Längtan

Önskan

Låt det kännas


Jag vill älskas

hållas om

våga finnas

om och om




Fri vers av Almastina
Läst 213 gånger och applåderad av 1 personer
Publicerad 2007-05-30 23:37



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Almastina
Almastina