Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Växa



Saklig spänning
bitter väntan
aldrig våga
släppa taget
kramp och kaos
går hand i hand

Hittat branten
gått ifrån den
snubblat nära
hänger kvar

Inte känna
inte kunna
förbrukad tid
finns inte kvar

Äga - ägas
med bestämdhet
hård och kall
det finns en gräns

Ner med foten
gärna båda
stå och hoppa
vänd dig om

Bort från kraven
du är vuxen
värd att vara
den du är

Upp med huvet
blicken stadig
Fri att vara
den du vill

Möt med känsla
inte avgrund
njut av lugnet
det inom

Sitt i solen
känn på värmen
vinden fläktar
njut med ro

Våga stanna
vara stilla
göra allt
du drömde om

Vårda drömmen
låt den finnas
växa, leva
inombords




Fri vers av Almastina
Läst 288 gånger
Publicerad 2007-05-30 23:42



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Almastina
Almastina