Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Ohyra

Liten ohörd - osedd- ohyra
någon alla andra kan styra
Köra över och göra till marionett
lätt - lätt - lätt

Använd och förbruka
inte se bara synas
tyst - tyst - tyst
inte låta inte höras

Simma ut på öppet hav
Skrik till havet tystnar
Följ ditt skrik och se det landa
Överallt på alla andra

Väck en glädje att få finnas
Liten, liten tillsammans

Inte skydda

bara vandra

Tätt bredvid

blir det läskigt

Stå helt stilla

var tillsammans




Fri vers av Almastina
Läst 278 gånger
Publicerad 2007-05-30 23:49



Bookmark and Share


  EmiRa
...bara vara...ordlöst...
2007-10-13

    Stella Stol
Alldeles underbar text
2007-10-10
  > Nästa text
< Föregående

Almastina
Almastina