Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Hatets lopp

Hata

Älska

om vartannat

Vart i allt
finns känslan

Måste, bör
och rätta vägar

Vandrar
enligt duktigmall

Saknad längtan
döljs av hatet

Vem bar hatet
jag fick ärva

Är det mitt
att vårda ömt

Är det mitt
att välja bort

Varför välja

Nån sa hat
och gav mig pinnen

Jag sprang
min sträcka
som besatt

Väl vid målet
fanns där ingen
att ta över
denna skatt

Står här
väntar
Vem vill ha den
Jag är färdig
att ge bort

Skänka skatten
till nån annan
Jag har sprungit
hatets lopp




Fri vers av Almastina
Läst 285 gånger och applåderad av 1 personer
Publicerad 2007-05-30 23:57



Bookmark and Share


  Mangal VIP
Enormt viktigt att fundera och känna över. Gillar verkligen att läsa sådana här funderingar och insikter. Hatet, ja vad är det egentligen? Jättebra skrivet, tycker jag!
2007-05-31

  glittertindra
verkligen något att tänka på... vad för egentligen hat med sig... lika bra lämna över pinnen till någon annan...
2007-05-31
  > Nästa text
< Föregående

Almastina
Almastina