Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Spöken

Tankarna finns där jämt
Dom finns där nu
Dom är sorgsna och svarta
Precis som jag sorgsen och svart
Det förflutna spökar nu
Spökerna bryter ner
Spökerna förstör
Tårarna rinner
Jag vill bort
Bort från det förflutna
Bort från allt




Fri vers av Anonym Ängel
Läst 302 gånger och applåderad av 1 personer
Publicerad 2007-05-31 08:06



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Anonym Ängel