Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
Men ändå så ovanlig


En helt vanlig dag

Sitter här vid köksbordet med min temugg, klockan är halv åtta.

Regnet öser ner utanför fönstret, jag gillar regndagar för då
lugnar människorna ner sig lite i sommarbrådskan.

Var till stan igår och stressen gör mig inte gott.
Nej jag är nog en skogsflanör som \"Snoddas\" sjöng om.

Läser i tidningen om vårruset som gått av stapeln, har själv varit med
tre gånger.
Skolorna har haft sina soareér, var själv på en sådan förra
veckan. Temat var vänskap och att bry sig om andra som har det svårt.

Funderar på om jag ska baka bullar, bra väder för att göra det är det ju.
Då blir det nybakat till förmiddagskaffet, så får det bli.

Tanken kommer, att ingen dag är egentligen den andara lik.
Ha en bra dag alla som läser detta!




Övriga genrer av Ezmeralda VIP
Läst 359 gånger och applåderad av 1 personer
Publicerad 2007-05-31 09:06



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Ezmeralda
Ezmeralda VIP