Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

tillslut

säg det igen, säg det hundra gånger, bad jag
och i mitt nyss vaknade öra lämnade du dina jagälskardig
'trettio, sextio, nittio, tio nio åtta sju sex fem fyra tre två och den sista',
viskade du mellan alla sanningar
dygn senare lämnade jag dig för mig,
för gott,
och när jag kom hem såg jag skuggan tillhörande årets första fjäril




Övriga genrer av ettem
Läst 474 gånger
Publicerad 2007-05-31 16:56



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

ettem