Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
en tavla som blev text


för

om du tänker på att falla ska jag säga att du får
och när du sen faller ska jag stå så att du når
så bränn du dina broar, släng du dina skepp
kasta handduken i ringen och tappa alla grepp
ja glöm att du levat och förneka allt du har
det finns tusen vägar bort och det finns tusen vägar kvar




Fri vers av ettem
Läst 931 gånger och applåderad av 4 personer
Publicerad 2008-02-26 01:38



Bookmark and Share


  Carola Jeryd
Åh, vad tillåtande härligt plitat.
Kände mig för en stund vild av berusning.
Måste vara en vacker målning som i sin tur skapade så vackra och inspirerande ord.
Slutet inger ett visst mod och en lust att våga...
Ljuvlig läsning i sen timma.
Kramiz
2009-07-04

  Mangal VIP
Vackert. Tryggt. Hoppfullt.

Skulle vilja se tavlan!
2008-05-26
  > Nästa text
< Föregående

ettem