Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
djup uppgivenhet klädd i en fånig rimtext på kebabdialekt


poäng på allt

du lämnade mig tre gånger fler än vad du fick
"var allt ett trick?"
du bekräftar med en nick
med mod sprunget ur drucket vin
jag reser mig med ett flin
"ditt jävla svin! jag trodde du var min!"
dödsstöten våras, mina ögon tåras
"du bara låras! du tänker på mig som något på ett spett, I bet, det är inte rätt, jag älskar dig alla dagar; 8 till 21, och om nätterna drömmer jag att vi flyger..."




Övriga genrer av ettem
Läst 391 gånger och applåderad av 4 personer
Publicerad 2010-02-03 16:19



Bookmark and Share


  aol
så fint
2010-04-05

  Carola Jeryd
Den här texten var lite annorlunda för att komma ifrån dig men den fick mig att skratta högt. Välrimmad och kulinarisk.
Applåd och kramiz!
2010-02-05
  > Nästa text
< Föregående

ettem