Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

hejhej du där, du finns inte här längre

allt var bara drömmar
sa du
och jag gråter av hur okänslig du var
revs drömmarna sönder,
lika lätt som ett blött pappersark?
det är något jag saknar

du försvann men märkte ingenting själv
jag vågar inte berätta
men jag hatar dig nu

du har blivit som alla andra
och det irriterar mig
men jag bevakar ditt liv
nära inpå dig
men du finns inte längre kvar

jag skulle vilja bevisa för dig
hur fel du har haft hela tiden
men jag orkar inte lägga min tid på dig längre
för du är ett avslutat kapitel
det var visst aldrig meningen att det skulle vara vi föralltid




Fri vers av aldrignågot
Läst 318 gånger och applåderad av 1 personer
Publicerad 2007-05-31 17:22



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

aldrignågot