Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
tidigare idag


Bussen

Sitter här

och allt är så tyst

runt omkring

tittar ut

ser naturen

ändras hela tiden.

 

Människor som läser sin tidning

eller sover

och i en hörna sitter jag.

 

Bussen

går lugnt längs vägen

och här lär jag sitta

ett tag till.




Fri vers av Anna Nickolausson
Läst 246 gånger
Publicerad 2007-05-31 17:36



Bookmark and Share


  Ronny Berk
i stilla ro till resans behag... som passagerare på livs resa vara skall så
2007-05-31
  > Nästa text
< Föregående

Anna Nickolausson
Anna Nickolausson