Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
också tidigare idag


Här sitter jag

På väg mot känd

men ändå okänd plats.

 

Allt kan hända

längs vägen

allt kan hända

vid målet.

 

Här sitter jag

och drömmer

om dig.




Fri vers av Anna Nickolausson
Läst 239 gånger och applåderad av 1 personer
Publicerad 2007-05-31 17:39



Bookmark and Share


  Ronny Berk
med drömmar mot målet för drömmen
2007-05-31
  > Nästa text
< Föregående

Anna Nickolausson
Anna Nickolausson