Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
även denna tidigare idag


Är du en del av min framtid

Älskar ditt leende

beundrar din personlighet

känner lättnad

att vara dig nära

du verkar vara allt

jag nånsin önskat

hos en partner.

 

Ser så mycket

jag gillar

hos dig

men frågan

jag mig själv ställer

är du en del

av min framtid

eller

 är det bara inbillning.




Fri vers av Anna Nickolausson
Läst 205 gånger
Publicerad 2007-05-31 17:43



Bookmark and Share


  Ronny Berk
\"älskar ditt leende\" visar vägen mot framtiden...
2007-05-31
  > Nästa text
< Föregående

Anna Nickolausson
Anna Nickolausson