Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
tidigare idag


Ödet ledde mig till dig

Du är

allt jag nånsin

velat finna

hos en man.

 

Du är

som en dröm

som gått i uppfyllelse.

Jag vet redan inom mig

att tomrummen fylls

om du stannar

i mitt liv.

 

Ödet ledde mig

till dig

och om jag

följer

mitt hjärta

finns du här resten

av mitt liv.




Fri vers av Anna Nickolausson
Läst 280 gånger och applåderad av 1 personer
Publicerad 2007-05-31 17:48



Bookmark and Share


  Ronny Berk
när ödet styr förbi farliga grynnor och skär blir seglatsen angenämt säker... med lotsens trygghet mot säker hamn..
2007-05-31
  > Nästa text
< Föregående

Anna Nickolausson
Anna Nickolausson