Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

du kommer inte åter

jag sitter ensam igen

övergiven i mitt bo

lämnad åt tankarna

de virvlar vilt



stillheten lägger sig

sakta till ro

mitt hjärta läker

fastän långsamt



min son och jag

en sommar så skön

ett oslagbart team

det kommer att bli



jag och du ett minne blott

jag ber en bön

att sommaren blir fin

du kommer ej tillbaka




Fri vers av Patrik Andersson
Läst 420 gånger
Publicerad 2007-05-31 18:11



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Patrik Andersson
Patrik Andersson