Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
tillsammans även om var och en är ensam i sig själv


kram

jag vill krama alla diktar vänner
från syd till nord, jag ska ge er allt
jag har, jag ska plocka ner en stjärna
för var och en av er sanna mina ord,

för vi är ju människor förenade i lust
kärlek eld och blod, skriver av glädje
vi skriver om strålar om när daggen
fryser om porer som öppnas om den
skimrande droppen,

min sol min sol du går upp du går
ner, till slut du kramar oss en sista gång,
en efter en vi samlas på en annan
stjärna där livet åter börjar om.





Fri vers av aol
Läst 495 gånger och applåderad av 9 personer
Publicerad 2007-05-31 18:15



Bookmark and Share


  Alysse VIP
Så fröjdefullt skrivet
fyllt av kärlek till medmänniskan,
i livet fyllt av poesi
2017-01-20

  louisegirl
Å va vackert skrivit!
2014-01-18

  Lollitta VIP
jag vill krama alla diktar vänner
från syd till nord, jag ska ge er allt
jag har, jag ska plocka ner en stjärna
för var och en av er sanna mina ord,


_________________________________GULD GULD GULD


Det är som Guds ord !!!
2013-09-17

  Sadhistory
Så vackert. en lång *applåd*
2008-01-11

    Bodil Sandberg
För den här dikten få du min varmaste KRAM och mina rödaste ROSOR!!!!!
2007-08-17

  devilsangel
Vackra ord, skrivna rakt från hjärtat, mycket fint...
2007-06-02

  Krissie
Så vackert!
2007-06-02

    Lillemor
Fina tankar om möten
och samhörighet.
2007-06-01
  > Nästa text
< Föregående

aol
aol