Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Gryning

Gryningsljus möter trötta ögon..morgondimman tynar sakta bort..
trötta ögon börjar vakna upp..En ny dag har börjat full av nysprängt hopp
Livliga ögon har nu börjat att söka..dagens mening att livet föröka..
Bakom livliga ögon finns en outgrundlig källa.. en skattkammarboning för en levande Gud...




Fri vers av palle
Läst 186 gånger
Publicerad 2007-05-31 19:30



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

palle
palle