Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Den som ingen ser..

Det finns en flicka som ingen ser
Hon visar aldrig sin sorg, hon låtsas vara glad och ler
Såret är djupt det som finns i hennes hjärta är det ingen som ser och ingen som förstår hennes olidliga smärta
På ytan verkar hon alltid glad
Men i verkligheten döljer sig något annat än hennes kamp i livet flickan hoppas på att bli lycklig en dag
Den flickan som ingen ser den flickan är jag




Fri vers av Jessica90
Läst 295 gånger
Publicerad 2007-05-31 21:23



Bookmark and Share


    Nattviol
smärtsamma ord
flickor som aldrig skriker
(pojkar slåss, vandaliserar,
syns...)
det är inte farligt att synas -
det borde inte vara det!
jag blir alltid glad när tjejer
tar plats och vågar synas med
den självklara rätt de har!
och jag lider med (den lilla tysta inom mig
själv) och alla andra, som bara är tysta...
snälla skrik och lev rövare
det har alla rätt till!
ta plats!!!!
: ))
2007-05-31
  > Nästa text
< Föregående

Jessica90
Jessica90