Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Inget råder


Stopp i kroppen
Stopp i sinnet
huvet fullt av ingenting

Trycker, pressar
fyller inåt
håll er borta, det här är mitt

Jag i mitten
känner tomhet
rörigt inget inombords

Fast i varat
där inget råder
fast i smeten utan bot

Klibbig tomhet
hälls i huvet
blir ett slag och somnar in

Slaget domnar
allting stanner
huvet fullt av ingenting

Kroppen skriker




Fri vers av Almastina
Läst 285 gånger
Publicerad 2007-05-31 22:33



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Almastina
Almastina