Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Rustning

Präktig rustning
full av sprickor
bubblan inom brister snart

Går i längtan
att klä av mig
plocka bort, allt som är självvalt

Bort med skyddet
vart är vägen
ut till inget vill jag gå

Möta röran
känna längtan
våga hamna tätt inpå

Led mot livet
bli mig nära
våga känna allt inom

Att det finns där
vet jag redan
rädslan mista all kontroll

Våga hoppa
ge mig handen
gå till branten ta ett steg

Kikar ner
det ger mig svindel
bubblan spricker snart inom




Fri vers av Almastina
Läst 373 gånger och applåderad av 2 personer
Publicerad 2007-05-31 23:05



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Almastina
Almastina