Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Välj

Förlåt mig själv
det liv jag valt
Allting stannar där det var

Blickar framåt
lev förändring
genom göra nya val

Våga välja allt det nya
Våga välja det inom
våga välja min förmåga
Våga välja det bortom

Bortom allt jag känner till
och bortom det jag vet
Bortom allt jag trodde fanns
och bortom hemlighet

Hemligt inom mig jag vet
och hemlig den får finnas
Hemligt litet kikar fram
och hemlig den får synas

Synas när det kikar fram
och synas när jag känner
Synas i sin härlighet
och synas när det bränner

Bränner bort det skydd som skyddar
bränner in i själen
Bränner hål på sånt som fanns
och allting som får finnas

Jag får finnas
hela jag
och synas hel och hållen
Alla mina jag får va
och brinna välbehållen




Fri vers av Almastina
Läst 370 gånger och applåderad av 1 personer
Publicerad 2007-05-31 23:28



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Almastina
Almastina