Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Det inre är inte alltid en återspegling av det yttre

Banalt, infantilt, patetiskt

Har tankar som bor djupt inne någonsin varit storslående, övertygande
Värnande om det lilla, det vi tror vara sant i våra känslor
Fick vi sanningen i huvudet hade vi beskyllt den för att vara falsk oärlig hård

Ont gör de tankar vi tänker, men smärtan håller vi kvar för att ha en syndabock i det liv vi levt, för att känna att vi levt

För att kunna vara den lilla som söker skydd i en trygg famn.
Hur är det med samvetet?




Fri vers av Makadamm
Läst 264 gånger och applåderad av 1 personer
Publicerad 2007-05-31 22:32



Bookmark and Share


    Bodil Sandberg
Nej det inre är inte alltid återspeglande men ofta...och när de inte är det utan biter sig fast i själ och hjärta utan att släppa taget någonsin..då viker slutligen varje atom i kroppen mot smärtans kaos...mot bitterhet och elände...!!!Du skriver klokt och väldigt bra o detta!!!
2007-06-01
  > Nästa text
< Föregående

Makadamm