Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Det blåser bort

Det stormar till
och blåser bort
den tanken fick ej finnas

Allt som finns kvar
förvirring blott
går känslan ej att minnas

Ett hål blir kvar
där tanken var
så tomt i ensamheten

En tankte klar
helt kort och gott
flög bort i evigheten




Fri vers av Almastina
Läst 380 gånger
Publicerad 2007-05-31 23:28



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Almastina
Almastina