Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Rebellas 2:a



Någon sa; \"Sitt ner i båten.\"


Rebella sa; \"NEJ!\" och stod kvar.








Fri vers av Almastina
Läst 397 gånger
Publicerad 2007-05-31 23:53



Bookmark and Share


  Mangal VIP
Så bra! Att ta sitt eget roder.
2007-06-01
  > Nästa text
< Föregående

Almastina
Almastina