Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Insikt


Det tog mig ett helt liv
för att komma till insikten
att jag hade slösat bort min tid

Varför korsades våra vägar?
Varför dröjde det så länge?




Fri vers av Masoud Vatankhah
Läst 503 gånger
Publicerad 2005-03-15 02:56



Bookmark and Share


  Cicki
Allt har en mening.. fint skrivet om undran.
2007-01-21
  > Nästa text
< Föregående

Masoud Vatankhah
Masoud Vatankhah