Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Island

I berget ligger tretton döda vikingar begravda

De ströp varandra brutalt med sina långa skägg

Vid Heklas kant hörs de Dömda,

Som skär tänder

och bryter sina långa naglar


Vinande yr deras osaliga andar över lavafälten

och lämnar inte en själ ostörd




Fri vers av Flisa
Läst 361 gånger och applåderad av 1 personer
Publicerad 2007-06-01 18:11



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Flisa